Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Dinamo iz Vranja najavio je da će trener Dragan Antić Recko, koji je u martu suspendovan na godinu i po dana, ipak dobiti dozvolu da sa klupe predvodi ovu ekipu.

Antić je tokom utakmice Prve lige Srbije između Dinama i Trajala u Kruševcu koja je odigrana 12. marta dobio crveni karton zbog vređanja arbitara, sa posebnim akcentom na Jelenu Cvetković, koja je na tom meču bila četvrti sudija.

PROČITAJTE JOŠ...

Nakon što je isključen Antić je pokušao da se fizički obračuna sa obezbeđenjem prilikom izlaska sa terena, da bi se potom popeo na tunel, odakle je morala da ga odvede policija.

Antić je šest dana kasnije od strane Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije kažnjen sa 18 meseci zabrane rada u fudbalu, ali je nakon odluke Komisije za žalbe Fudbalskog saveza Srbije prvobitna odluka ukinuta, a predmet vraćen prvostepenom organu na ponovno odlučivanje.

Razlog za ukidanje, kako je navedeno u tekstu odluke koji je na svojim društvenim mrežama objavila ekipa Dinama, jeste to što Antić navodno nije saslušan kao neposredni počinilac dela, kao ni izjava uzeta od strane delegata meča ne može da bude smatrana zvaničnom izjavom, s obzirom na to da nije bio podvrgnut saslušanju.

Posebno čudno u ovoj odluci jeste to što postoji video-zapis na kom se vidi čitav incident sa utakmice protiv Trajala, pa je nejasno šta bi Antić mogao da kaže, a što bi na kraju uticalo na promenu prvobitne odluke.

Kako tvrde čelnici Dinama, odluka o poništavanju suspenzije ujedno znači i da nema prepreka da se Antić vrati na klupu kluba iz Vranja.

Naredni meč Vranjanci će odigrati protiv Žarkova 18. aprila na svom terenu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar