Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Siniša Mihajlović, proslavljeni srpski fudbaler i trener, preminuo je u 54. godini nakon borbe sa leukemijom.

Mihajlović je ostavio dubok trag u Italiji gde je radio kao trener u brojnim klubovima poput Bolonje, Milana, Sampdorije, Torina.

PROČITAJTE JOŠ

Čuveni Miha je tokom karijere igrao sa velikim brojem legendi, među kojima je bio i Zlatan Ibrahimović.

Ibra je uvek imao samo lepe reči o njemu, a jednu rečenicu nećemo zaboraviti.

„Ako bih morao da idem u rat, Siniša bi bio u prvom redu a ja u drugom.“, rekao je Ibrahomović svojevremeno.

Otkrio je u jednom trenutku i da nisu bili u dobrim odnosima, ali da se to popravilo.

„Siniša je sjajan čovek. Srećan sam što ga lično poznajem. U početku se nismo slagali, ali čim sam došao u Inter odmah smo se zavoleli“.

Govorio je i Mihajlović lepo o Ibri, sa kojim je igrao u Inter.

„Došlo mi je da ga „ubijem“ kad smo igrali protiv Juventusa. Na sreću, ništa se loše nije desilo, a kada je došao u Inter shvatio sam koliko je dobar momak. Ponosan sam što ga imam za prijatelja“, izjavio je Mihajlović jednom prilikom.

Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović bili su deo italijanskog muzičkog festivala u Sanremu prošle godine. Pevali su, šalili se, ali bilo je reči i o ozbiljnim temama poput Mihajlovićeve borbe sa bolešću.

„Nikada nisam mislio da će se da stvar meni desiti, a onda se u jednom trenutku ceo moj život promenio. Nekoliko dana sam bio jako tužan, ali potom sam izbacio svu negativnu energiju za sebe i odlučio da razmišljam na pozitivan način“, rekao je Mihajlović.

Ibrahimović je istakao da nije imao snage da priča sa svojim prijateljem kada je čuo za lošu vest.

„Kada sam čuo tu vest, nisam imao snage da ga pozovem, nekoliko dana je prošlo, pozvao sam ga i nisam bio u stanju da pričam. Na kraju je on mene uveravao da će sve biti kako treba. To je bilo posebno iskustvo jer obično ja to radim drugima“, istakao je tom prilikom Ibrahimović.

BONUS VIDEO Kako je pričao Siniša Mihajlović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar