Foto: FK Crvena zvezda

Proslavljeni srpski fudbaler Siniša Mihajlović dobio je svoj deo tribine na stadionu gde je napravio najveće uspehe u karijeri.

Igrajući za Crvenu zvezdu, Mihajlović je postao prvak Evrope i sveta, a Zvezda je u subotu, pre utakmice sa Vojvodinom, pokazala kako izgleda VIP loža koja nosi njegovo ime.

PROČITAJTE JOŠ:

Belim slovima je ispisano prezime legende koja je sredinom decembra preminula od posledica troipogodišnje borbe s leukemijom.

Klub je još ranije najavio da će deo tribine na Marakani nazvati po njemu, a uoči utakmice sa Vojvodinom, meča posvećenom Mihajloviću, osvanuli su i prvi kadrovi kako sve izgleda.

„Upravni odbor Zvezde je odlučio da deo zapadne tribine, trenutno označen kao VIP zapad, ponese ime Siniše Mihajlovića, čime želimo da pokažemo da zvezdaši nikada neće zaboraviti Mihu. Čekamo vas na Marakani da pošaljemo poslednji pozdrav Siniši Mihajloviću. Za Zvezdu, za Mihu“, poručili su sa Marakane.

Mihajlović je igrao za Zvezdu od 1990. do 1992. godine, posle čega je otišao u Romu, a karijeru je dalje gradio u Sampdoriji, Laciju i Interu.

Pre Zvezde osvojio je titulu prvaka Jugoslavije i sa Vojvodinom, zbog čega će meč od 16 sati u subotu imati dodatnu simboličku težinu.

Zbog toga Vojvodina i Zvezda prvi meč prolećnog dela šampionata igraju u posebnim dresovima na kojima se nalazi Mihajlovićev lik.

BONUS VIDEO: Kobno Izletanje Stojkovića i poraz njegove Al Feihe