Vladimir Vuleti i Mirko Poledica
Vladimir Vuletić i Mirko Poledica Foto:Srđan Stevanović/Starsport

Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", čiji je predsednik nekadašnji fudbaler Mirko Poledica, saopštio je da žestoko osuđuje neprimereno ponašanje Vladimira Vuletića, potpredsednika FK Partizan, na čijoj meti se našao Milan Borjan, golman Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ

Vuletić je na društvenim mrežama objavio fotografiju, na kojoj se nalazi sin Zvezdinog golmana, a na njegovo telo je „montirana“ glava selektora Srbije Ljubiše Tumbakovića, što je prouzrokovalo da Borjan najavi sudsku tužbu, kao i da sindikat „Nezavisnost“ reaguje.

„Profesor Vladimir Vuletić svojim primitivnim i nesportskim ponašanjem nanosi veliku štetu srpskom klupskom fudbalu, a najviše svom klubu u kojem ima funkciju potpredsednika. Biti profesor na prvom mestu znači biti vaspitač i pedagog. Biti sportski radnk na prvom mestu znači. Takođe, pozivamo Fudbalski savez Srbije da odmah i bez odlaganja po službenoj dužnosti pokrenu disciplinski postupak protiv profesora Vladimira Vuletića i adekvatno ga sankcionišu“, navodi se u saopštenju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar