Foto: EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Najveći fudbaler Rumunije svih vremena Georgi Hadži trebalo bi da obavi razgovore sa upravom Seltika koja traži zamenu za menadžera Nila Lenona.

PROČITAJTE JOŠ

Seltik igra veoma loše u tekućoj sezoni, a nakon poraza od gradskog rivala Rendžersa u poslednjem kolu škotske Premijer lige, zaostaju 19 bodova za ekipom Stivena Džerarda.

Kako prenosi rumunski portal Playsport.ru, Seltik je zainteresovan za Hadžija koji nema angažman od prošle godine kada je napustio ekipu Vitorula iz Konstance.

Rumunski potral prenosi da Hadži ovih dana boravi u Škotskoj gde je išao da gleda sina Janisa koji igra za Rendžers i da ne krije da bi voleo da se vrati trenerskom poslu.

Hadži je rođen 1965. godine.

Igrao je za Farul iz Konstance i Sportul Studencesk pre nego što se preselio u Steauu sa kojom je osvojio Superkup Evrope 1987. godine.

Igrao je za Real Madrid, Brešu, Barselonu i Galatasaraj sa kojim je osvojio Kup UEFA 2000. godine pre nego što je okončao igračku karijeru godinu dana kasnije.

U treneskoj karijeri vodio je reprezentaciju Rumunije, Bursu, Galatasaraj, Temišvar i Steauu, a od 2014. godine radio je kao trener Vitorula.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar