Foto: Starsport

Selektor Portugala Fernando Santoš rekao je ovog petka da poštuje fudbalsku reprezentaciju Srbije, ali da je se ne plaši pred duel kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

PROČITAJTE JOŠ

„Pratili smo i analizirali igru protivnika, koga izuzetno cenimo, ali smo došli da pobedimo. Imam veliko poštovanje, ali ne i strah. Imamo ogromnu volju i veoma smo motivisani da pobedimo Srbiju“, rekao je Santoš.

Srbija i Portugal igraće sutra na stadionu „Rajko Mitić“ od 20.45 u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a taj meč, kao i sve ostale utakmice reprezentacije, moći ćete da gledate direktno na kanalu Nova S.

U prvi plan je istakao nekoliko fudbalera „orlova“.

„Analizirali smo igru protivnika i svesni smo kvaliteta srpskih igrača, poput Dušana Tadića, Sergeja Milinković-Savića, Aleksandra Mitrovića i da ne nabrajam dalje. Igraćemo, gledaćemo da imamo dobar posed lopte i dolazimo u šanse da damo gol. Očekujemo veliki okršaj i verujem u svoje igrače“, kazao je Santoš.

Reprezentativac Portugala Bernardo Silva rekao je da njegov tim mnogo očekuje od kvalifikacija i utakmice sa Srbijom.

„Mnogo očekujemo od ovih kvalifikacija i daćemo sve od sebe da nastavimo putem kojim smo išli do sada. Odlično poznajemo reprezentaciju Srbije, to je fizički jak tim sa odličnim igračima i očekujemo dinamičnu utakmicu“, rekao je Silva.

Portugal i Srbija posle jednog kola imaju po tri boda u Grupi A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, koje će se naredne godine igrati u Kataru.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar