Milošević: Ostali smo bez igrača koji prave razliku

Fudbal 07. mar. 202023:15
Podeli:
Milošević
Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je zadovoljan igrom svog tima u pobedi nad Radničkim u srpskom prvenstvu.

„Danas smo malo više igrali. Imali smo ozbiljnog rivala, nije bilo lako, ali smo imali više od igre. Mislim da smo više zaslužili pobedu, imali smo više šansi i udaraca na gol. Prilično sam zadovoljan sa karakterom ekipe tokom svih 90 minuta utakmice s obzirom na to da je utakmica bila jako teška, psihički i fizički. Ostali smo strpljivi i mirni i uspeli da na kraju osvojimo sva tri boda“, rekao je Milošević za Arenu posle utakmice.

PROČITAJTE JOŠ

Partizan je u Beogradu pobedio Radnički iz Niša sa 1:0, u 25. kolu Super lige Srbije.

„Poremetile su nas dve prinudne izjave, prvo Natho pa Sadik, a pre utakmice smo ostali i bez Sume. Ostali smo bez igrača koji mogu da naprave razliku jedan na jedan. Zbog toga nismo igrali u onoj meri u kojoj možemo“, kazao je Milošević.

On nije mogao da kaže koliko su ozbiljne povrede Bibrasa Natha i Umara Sadika, koji su pre kraja utakmice izašli iz igre.

Trener Radničkog Radoslav Batak je rekao da je zadovoljan igrom, ali ne i rezultatom.

„Generalno sam zadovoljan igrom, ali nisam zadovoljan rezultatom. Momci su pružili svoj maksimum u ovom trenutku. Napredujemo iz dana u dan, to smo pokazali u današnjoj utakmici. Kratko i jasno, čeka nas utakmica sa Mačvom koju moramo da dobijemo“, rekao je Batak.