Savo Milošević pred meč sa Inđijom najavio promene u timu
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Progutao ja gorku pilulu protiv Portugala (0:5), ali sada Savo Milošević pokušava da pronađe pojačanja za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Iako deluje kao da je u pitanju klupski fudbal, Milošević zaista pregovara sa igračima koji ne bi imali mesta u reprezentacijama Srbiji ili Hrvatske da obuku dres Bosne i Hercegovine.

PROČITAJTE JOŠ

Pokušao je da privoli Svetozara Markovića da nastupi za Bosnu i Hercegovinu, a sada ima drugu metu. U pitanju je Ivan Šunjić, vezista iz Hrvatske koji nastupa za Birmingem u Čempionšipu.

Odlučio je da otputuje u Englesku kako bi nagovorio Šunjića da zaigra opet u Zenici, a ujedno će obaviti razgovore i sa Anelom Ahmedhodžićem iz Šefild junajteda koji je imao sukob sa savezom.

Šunjić zbog porekla ima pravo da nastupa iz Bosnu i Hercegovinu, a zbog konkurencije u reprezentaciji Hrvatske možda odluči da krene drugim putem.

Hrvatski vezista je zbog problema sa disciplinom u Herti kada je oteran sa treninga vraćen Birmingemu. Ovaj klub ga je kupio od Dinama iz Zagreba za osam miliona evra. Šunjić je od 2019. sakupio 145 nastupa u dresu Birmingema i postigao je šest golova uz tri asistencije.

BONUS VIDEO Glupost Morate i poništeni gol za vođstvo Španaca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar