Savo Milošević
Foto: EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Nije mu lako

Fudbaleri Bosne i Hercegoine izgubili su na svom terenu od Slovačke sa 1:2 u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ali su i pre ovog duela ispali iz priče za prolaz dalje.

Ipak, selektor Savo Milošević i njegovi izabranici imaće popravni, pa će kroz baraž imati priliku da se domognu Evropskog prvenstva.

PROČITAJTE JOŠ:

Selektor BiH najavio radikalne promene pred mečeve baraža. Bosna i Hercegovina je promenila čak tri selektora tokom kvalifikacija za EP, ali je igra bila poprilično loša sve vreme.

„Žao mi je malo momaka, ali osećaj je drugačiji nakon ove utakmice. Nemam niti jednu reč zamerke. Pa i kad smo ostali sa deset igrača. Mislim da možemo da budemo zadovoljni sa onim što su pružili momci. Rezultat je takav kakav jeste. Sudijske odluke su bile takve kakve su. Sve je nekako bilo protiv nas. Barem sada nemamo za čim da žalimo“, rekao je Milošević.

Biće vremena za pripremu narednih mečeva.

„Teren mora da bude merilo, tako da sada je mnogo jasnije. Dobili smo još neke igrače, neki su me prijatno iznenadili. Stekao sam jasnu sliku ko su momci na koje možemo da računamo u martu. Moramo na stvari da gledamo pozitivno, dobili smo neke igrače na koje možemo da računamo u martu“.

Milošević je dovio i zvižduke sa tribina, pojedini navijači su tražili i njegovu smenu, ali se na to nije obazirao:

„Nemam komentar, nemam vremena da se bavim navijačima“.

Najavio je i promene u sastavu.

„Pa sedam-osam sigurno, verovatno i više“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar