Foto: Tanjug/AP Photo/Laszlo Balogh

Morao da objašnjava da nije mislio ozbiljno.

Uveliko se priča o odlasku Sadija Manea iz Liverpula, njegova nespretna šala izazvala je lavinu komentara.

PROČITAJTE JOŠ

Napadač Liverpula i fudbalske reprezentacije Senegala Sadio Mane rekao je da se šalio kada je rekao da će napustiti Liverpul jer je to „želja naroda Senegala“.

„Čuo sam da šezdeset ili sedamdeset odsto Senegalaca želi da odem iz Liverpula. Biće kako narod želi“, rekao je Mane, kojeg engleski mediji najviše povezuju sa Bajernom.

Novinar Sisoko Kahel je na svom Tviter objavio i Maneovo objašnjenje.

„Juče sam pričao o Liverpulu i malo se šalio. Odjednom sam svuda video tu svoju izjavu. Tu ću se zaustaviti. Liverpul je klub koji veoma poštujem. Navijači su prihvatili ja od prvog dana. Što se tiče budućnosti, videćemo“, rekao je Mane.

Mane je dobio veliku konkurenciju u timu Liverpula u vidu Luisa Dijaza koji je ove zime došao iz Porta. Kolumbijac se odmah izborio za mesto u prvom timu i Mane više nije standardni prvotimac.

Osim toga, Senegalac je navodno već duže vreme u lošim odnosima sa Mohamedom Salahom i veoma je zainteresovan za promenu sredine. On je u Liverpul stigao 2016. iz Sautemptona za 41 milion evra i postigao 120 golova na 269 utakmica uz 48 asistencija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar