Foto: Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Francuski napadač Olivije Žiru verovatno će imati šansu da zaradi još neki dobar ugovor u karijeri.

Čovek koji ima 37 godina i dalje igra na visokom nivou u Milanu i gotovo je nezamisliv špic „rosonera“ bez Olivijea koji se dovodi u vezu sa FK Los Anđelesom.

PROČITAJTE JOŠ:

Sve glasnije se govori o tome da će i on otići na američki kontinent u MLS ligu, što bi verovatno otvorilo prostor i minutažu za Luku Jovića.

„Danas sam u Milanu i veoma sam ponosan što igram za ovaj klub“, rekao je Žiru i u subotu postigao pogodak protiv Lečea u Seriji A i u pobedi 3:0.

„Imam utisak da je ovo najbolja forma Milana ove sezone. Hteli smo danas pobedu, dali smo dva rana gola i znali da je Leče u dobroj formi, jer su došli posle dve utakmice bez primljenog gola“, rekao je Francuz.

Golove za njegov tim su još davali i Kristijan Pulišić i Rafael Leao, dok je crnogorski internacionalac Nikola Krstović na drugoj strani dobio direktan crveni karton.

Mada je gotovo izvesno da napušta Milan na kraju sezone, Žiru o tome nije voljan da priča.

„Neću da pričam o svojoj budućnosti. Video sam šta se piše. Ja sam danas u Milanu, ponosan što igram ovde i hoću da završimo sezonu na najbolji mogući način. Što se tiče sledeće sezone, to ćemo tek videti. Sada imamo Romu i druge važne mečeve na koje moramo da se koncentrišemo“, rekao je Žiru.

BONUS VIDEO: Suze navijača Kelna

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar