Foto: EPA/BALLESTEROS

Ronaldo, bivši brazilski napadač i saigrač Zinedina Zidana veruje da ima razlog da kritikuje trenera Real Madrida, a pričao je i o Zlatanu Ibrahimoviću i još nekoliko tema za Gazetu.

Brazilac zamera francuskom stručnjaku na prodaji Ašrafa Hakimija, koji ove sezone izgara u dresu Intera, a prokomentarisao je i Antonija Kontea, trenera „neroazura“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nikad ga nisam kritikovao, ali neko to radi, sudeći po porukama koje mi stižu s vremena na vreme“, rekao je Ronaldo za Gazetu delo Sport.

On je „ocenio“ i Andreu Pirla, trenera Juventusa rekavši da ima vanserijsku inteligenciju, a veruje da okršaj Milana i Intera neće biti odlučujući u trci za titulu.

„Pobeda bi bila dobra za samopouzdanje, ali ne bi izdvojila Milan u trci za titulu. Oni me iznenađuju, igraju ofanzivan fudbal i kvalitetan. Zlatan Ibrahimović je uvek pričao kako me smatra idolom, unikatan je i da nije bilo povreda ja svejedno ne bih igrao do 40. godine“, kaže Ronaldo.

Ne otpisuje ipak ni Inter iz trke za Skudeto, iako „neroazuri“ kaskaju tri boda za gradskim rivalom.

„Potpisali su neverovatnog igrača u Ašrafu Hakimiju, što je bila velika greška Real Madrida da ga pusti. Ponekad pomislim: Roni, zamisli sebe i njega. Kako bismo brzo igrali“, rekao je Brazilac.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar