Kristijano Ronaldo o Barseloni i Mesiju
Foto: EPA-EFE/Alberto Estevez

Kristijano Ronaldo poručio je da mu Leo Mesi nikada nije bio rival nakon pobede Juventusa u Barseloni, u poslednjem kolu G grupe Lige šampiona.

Ronaldo je postigao dva gola u ubedljivom trijumfu od 3:0, a meč nije imao poseban takmičarski značaj jer su oba tima već ranije obezbedila plasman u osminu finala.

PROČITAJTE JOŠ

Jedino što pada u oči jeste da ni Juventus ni Barselona ove sezone ne blistaju. Juve je četvrti u Seriji A, dok je Barselona tek deveta u Španiji i već zaostaje 12 bodova za liderom Atletikom.

Susret dva najveća majstora fudbala u poslednjih desetak godina, prvi posle 2018. godine, možda zbog toga nije imao težinu kao neki prethodni, ali gde su Mesi i Ronaldo tu je i neizbežna priča o velikom rivalstvu Portugalca i Argentinca.

„Znamo da u fudbalu, zarad veče medijske pažnje i zarad šou programa ljudi vole da potegnu pitanje našeg rivalstva, ali ja mogu da kažem da Mesija nikad nisam gledao kao rivala. U prethodnih 13, 14 godina podelili smo toliko priznanja. Uvek sam imao prijateljski odnos s njim. On daje sve za svoj tim, ja uvek dajem sve za svoj i tu smo isti. Verujem da bi i on isto rekao „, rekao je Ronaldo.

Ronaldo je pružio podršku Mesiju i Barseloni uoči nastavka sezone. Težak poraz od Juventusa stigao je nakon velike blamaže protiv Kadiza u španskoj ligi i poraza od 2:1 čime je Barsa zabeležila najgori start u ligi u poslednjih 30 godina.

„Mesi je i dalje opasan kao i uvek. Barselona jeste u tešlkoj situaciji, ali je i dalje Barselona i siguran sam da će izaći jači iz krize u koju su zapali“, rekao je Ronaldo.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar