Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo; Foto: EPA-EFE/JOSE COELHO

Fudbaler Mančester junajteda i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo tražio je pomoć slavnog psihologa Kanađanina Džordana Petersona, prenosi španski sportski list "Marka".

Ronaldo je pre dve nedelje na društvenim mrežama objavio sliku sa Petersonom.

„Imao je probleme u životu pre nekoliko meseci. Prijatelj mu je poslao nekoliko mojih snimaka. Rekao je da ih je gledao, a zatim je pročitao moju knjigu. Ronaldo smatra da mu je knjiga pomogla, a onda je hteo da razgovara sa mnom. Razgovarali smo oko dva sata. Pokazao mi je opremu sa kojom ostaje u top formi, razgovarali smo o njegovim firmama… Uglavnom o tome šta želi u budućnosti i preprekama sa kojima se suočava“, izjavio je Peterson u emisiji Pirsa Morgana.

PROČITAJTE JOŠ:

Ronaldo (37) je ove sezone odigrao osam utakmica za Mančester junajted u svim takmičenjima, a postigao je samo jedan gol.

On je propustio veći deo predsezonskih priprema „crvenih đavola“, jer je navodno želeo da pređe u klub, koji igra Ligu šampiona ove sezone.

Portugalac ima ugovor sa klubom sa „Old Traforda“ do kraja sezone.

Ronaldo se našao na meti kritika medija i navijača u domovini, pošto selekcija Portugalije nije uspela da se plasira na Završni turnir Lige nacija.

BONUS VIDEO Navijači Liverpula pevaju u Ronaldovu čast, podržali ga u trenutku najveće tragedije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare