Foto: EPA-EFE/PETER POWEL

Čini se da je to-to.

Ne smiruje se haos oko Krisitjana Ronalda i njegovog odnosa sa Mančester junajtedom, a Portugalac se u intervjuu datom Pirsu Morganu osvrnuo na mogućnost ostanka na Old Trafordu.

PROČITAJTE JOŠ...

Ronaldo je izazvao pravi potres u svetu fudbala brojnim informacijama vezanim za drugi mandat u dresu Junajteda, a na red je došao i njegov status u klubu.

Na pitanje šta očekuje i da li će ostati u klubu, čuveni Portugalac je bio iskren:

„Teško mi je da kažem da se neću vratiti u Mančester junajted. Ali ipak, kao što kažete… Hajde da vidim šta će se dogoditi“, istakao je Ronaldo.

Kako je bilo teško očekivati da će reći da ne namerava više da igra za klub, pogotovo što kod velikog dela navijača još uvek uživa veliko poštovanje, a i ugovor ga veže do juna 2023. godine, ovo bi moglo da bude protumačeno kao svojevrsna potvrda njegovog statusa u klubu i gotovo izvesnog rastanka u najskorijoj budućnosti.

Jedino pitanje jeste da li će do njega doći tokom Svetskog prvenstva, ili nakon što učešće reprezentacije Portugala bude na njemu okončano.

BONUS VIDEO Prozvali ga „kraljem splavova“, izgubio 12kg, zaveo srpsku Kendal Džener i postao deo najlepše akcije Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar