Anastasija Mateus
Foto: Screesnshot Instagram anastasiamammamia

Lotar Mateus nastavlja da pokušava da pronađe ljubav svog života, a po peti put je njegov brak okončan razvodom. Ovog puta je legendarni nemački fudbaler odlučio da se tajno rastane od 27 godina mlađe supruge Anastasije.

PROČITAJTE JOŠ

Kako prenosi nemački „Bild“ razveli su se još januara 2021. godine, a niko nije primetio da njih dvoje više ne posećuju događaje zajedno.

Njih dvoje imaju sina, a tokom ove godine su zajedno proslavili Anastasijin rođendan, pa niko nije ni pomislio da je 60-godišnjak završio još jednu bračnu avanturu neuspešno.

„U jednom trenutku smo shvatili da su naša interesovanja otišla u različitu stranu“, počeo je Mateus za „Bild“.

„Ne želim da pere prljave dresove ili veš. Sve ostalo su privatni detalji koji se ne tiču nikoga. Nije bilo svađe, besa i drugih partnera. Dobro se slažemo, i dalje smo u prijateljskim odnosima. Najbitnije je da se naš sin snađe“, otkrio je legendarni fudbaler.

Anastasija je potvrdila pisanje nemačkog medija.

„Da, razveli smo se u januaru. Lotar je sada sam i može da radi šta god želi. Što se mene tiče, ja sam tu odluku mirno primila.“

Mateus je trenersku karijeru gradio i u Srbiji, a sa Partizanom je igrao Ligu šampiona u grupi sa Realom, Marsejom i Portom, a kasnije te sezone je stigao do titule šampiona naše zemlje.

Ipak, Mateus je već nastavio dalje, ali je odbio da prokomentariše fotografiju sa drugom ženom.

„Znamo se tek nekoliko nedelja. Prerano je bilo šta reći. Čak ni ime“, poručio je nekadašnji šampion sveta koji ne želi da otkriva ime nove izabranice nakon brakova sa Silvijom, Lolitom, Marijanom, Ljiljanom i na kraju Anastastijom.

BONUS VIDEO Gol Filipa Kostića protiv Bajerna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar