Kristijano Ronaldo, Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo tražio je od saigrača da se maksimalno posvete glavnom cilju ove sezone - osvajanju titule.

Junajted titulu u Premijer ligi nije uzeo od odlaska Aleksa Fergusona 2013. godine, a od tada se smenjivalo nekoliko prvaka.

PROČITAJTE JOŠ:

Ronaldo je u Junajted stigao posle 12 godina i boravaka u Real Madridu i Juventusu, a bio je deo velikih uspeha „crvenih đavola“.

Pošto nije navikao ni na šta manje od trofeja, Portugalac je preko zemljaka Bruna Fernandeša poručio saigračima uz Junajteda da očekuje najviše od svakog od njih.

„Ronaldo je rekao Fernandešu da prenese ostalima šta želi od njih. Smatra da svi u ekipi moraju strašno puno da rade kako bi osvojili titulu. U svlačionici Junajteda se priča samo o njemu. Igrači su oduševljeni što je došao i jedva čekaju da počnu da treniraju sa njim“, navodi britanski San.

Kristijano je u prelaznom roku stigao za 15 miliona evra, a na tu sumu treba dodati i izdašne bonuse. Očekuje se da debituje 11. septembra kada na Old Trafordu gostuje ekipa Njukasla.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar