Kristijano Ronaldo u dresu Mančester junajteda 2008. godine; Foto: EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo zvanično se vratio u Mančester Junajted, objavio je klub.

PROČITAJTE JOŠ

Kako se navodi, Ronaldo je sa „crvenim đavolima“ potpisao dvogodišnji ugovor, uz opcijju produžetka na još jednu sezonu.

„Junajted je klub koji je uvek imao posebno mesto u mom srcu. Oduševljen sam porukama koje sam dobijao od kada je u petak objavljeno da se vraćam. Jedva čekam da zaigram na punom Old Trafordu i da ponovo vidim navijače. Radujem se što ću se pridružiti timu nakon reprezentativnih utakmica i nadam se da nas očekuje veoma uspešna sezona“, rekao je Ronaldo za klupski sajt po potpisivanju ugovora.

Portugalac je u petak napustio redove Juventusa, kada je potvrđeno da će se vratiti na Old Traford, na kom je u prvom mandatu bio od 2003. do 2009. godine.

Trener Ole Gunar Solsjker dirnut je povratkom.

„Ponestalo je reči da opišete Kristijana. On nije samo izvanredan igrač, već i veliko ljudsko biće. Da biste imali želju i sposobnost da igrate na vrhunskom nivou za tako dug period, potrebna je posebna osoba. Nema sumnje da će nas i dalje sve impresionirati, a njegovo iskustvo će biti od vitalnog značaja za mlađe igrače u timu. Ronaldov povratak pokazuje jedinstvenu privlačnost ovog kluba i apsolutno sam oduševljen što se vraća kući, odakle je sve počelo. “

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar