ronaldinjo
Foto: EPA-EFE/NATHALIA AGUILAR

Legendarni Brazilac Ronaldinjo nalazi se u hotelskom (kućnom) pritvoru u Asunsionu, nakon što je izašao iz paragvajskog zatvora u kojem je bio više od mesec dana.

Zvuči pomalo neverovatno, ali slavni fudbaler je završio iza rešetaka zbog posedovanja lažnih dokumenata kojima je trebalo da pređe iz Brazila u Paragvaj.

Sa njim je uhapšen i brat Roberto.

PROČITAJTE JOŠ

„Bili smo potpuno zapanjeni kada smo videli da dokumenta nisu ispravna. Od tog trenutka pa na dalje, naša namera je bila da sarađujemo kako bismo objasnili celu situaciju“, rekao je Ronaldinjo za paragvajski „ABC“ i dodao:

„Teško mi je palo to da moram u zatvor. Ceo život sam se predanim radom trudio da dostignem najviši nivo i da fudbalom ljudima donosim sreću“.

Ronaldinjo je i u zatvoru igrao fudbal, pa je jednom postigao pet golova uz šest asistencija.

„Fudbal, davanje autograma i fotografisanje su mi veliki deo života. Nisam prestao sa tim ni u zatvoru, pogotovo jer sam bio sa ljudima koji su proživljavali teške dane, kao i ja“.

Legendarni Brazilac je otkrio i šta dalje, odnosno šta će prvo uraditi.

„Prvo ću poljubiti majku. Proživela je težak period od početka krize koronavirusa. Posle toga ću videti šta dalje sa celokupnom situacijom, a onda ću nastaviit život dalje“, zaključio je Ronaldinjo.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram