Zinedin Zidan
Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Klupa Real Madrida je ostala upražnjena odlaskom Zinedina Zidana, a iako je Francuz tek rekao zbogom već se krenulo sa spekulacijama ko bi mogao na njegovo mesto.

PROČITAJTE JOŠ

Španska „Marka“ koja je dobro upućena u prilike u Realu, navodi da su u igri četiri imena.

Jedan od glavnih kandidata za klupu je klupska legenda, Raul Gonzales koji radi sa mlađim kategorijama i kome bi Florentino Perez mogao da ukaže šansu.

Još jedan biviši fudbaler Reala i čovek koji je vodio mlađe kategorije u klubu, Ćavi ALonso, figurira kao potencijalni trener. Vezista koji je dubok trag ostavio i u Liverpulu, sada je prvi trener Real Sosijedada B.

Pored bivših asova, u igri su i dva velika trenerska imena.

Antonio Konte je završio svoju misiju u Interu kome je doneo toliko čekanu titulu prvaka Italije i mnogi veruju da bi on bio savršen da preuzme klupu kraljevskog kluba.

Kao opcija je iskočio i Maurisio Poketino, koji posle samo jedne polusezone u PSŽ-u počeo da se povezuje sa nekoliko klubova, između ostalog i sa Totenhemom u kojem je do skora radio.

Dok Perez, sa kojim Zidan nije bio u najboljim odnosima, razmišlja o nasledniku, i sam Francuz može da bira. Za sada se niko ne izjašnjava, ali je jasno da je trener koji je samo prošlu sezonu završio bez trofeja, vrlo poželjna “meta”.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar