Foto: EPA-EFE/Guillaume Horcajuelo

Navijači fudbalskog kluba Olimpik iz Marseja izazvali su ozbiljan incident tokom protesta protiv predsednika kluba, Žaka Anrija Ejara.

PROČITAJTE JOŠ...

Nezadovoljni partijama koje pružaju njihovi ljubimci, fanovi Olimpika su se okupili ispred klupskog trening centra. Nakon što su jedno vreme mirno iskazivali nezadovoljstvo, počeli su bakljama i dimnim bombama da gađaju prostorije kluba i izazvali požar.

Ubrzo potom, kako prenose mediji iz ovog francuskog grada, oni su uspeli da probiju zaštitnu ogradu i uđu u Olimpikov centar.

Za sada nema informacija da li su fudbaleri Olimpika, koji je danas trebalo da odigraju meč domaćeg šampionata protiv Rena, u tom trenutku bili tu.

Olimpik je u poslednje vreme u lošoj formi, na poslednje četiri utakmice u Ligi 1 osvojili su samo jedan bod uz tri poraza, i trenutno zauzima šesto mesto na tabeli.

Da situacija nije ni najmanje naivna pokazuje snimak sa lica mesta, na kom se vidi kako mladići sa kapuljačama na glavama upapdaju u trening centar dok ogradu koriste praktično kao štit.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram