Biće više navijača nego što su prvobitne prognoze sugerisale.

Foto: Nova.rs

Fudbaleri Srbije na „Puškaš areni“ u subotu od 20.45 igraju meč protiv Mađarske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Ulaznice za meč su puštene u prodaju u petak i brzo su rasprodate i bilo je jasno da za utakmicu vlada velika pomama domaćih navijača.

PROČITAJTE JOŠ

Međutim, nije bilo lako pretpostaviti koliko će biti Srba na tribinama stadiona u Budimpešti, a kako Nova.rs nezvanično saznaje iz Fudbalskog saveza Srbije, trebalo bi da ih bude najmanje oko 3.500.

Sektor za gostujuće navijače je rasprodat, pa će se Dušanu Tadiću, kapitenu Srbije, ispuniti želja da bude što više ljudi sa srpskim obeležjima u glavnom gradu Mađarske.

Deo njih je došao iz Beograda, sretali smo i one iz Užica, Požarevca, Republike Srpske, a iz saveza nisu mogli da nam preciziraju hoće li ih i u kom broju biti na ostalim tribinama „Puškaš arene“.

Izvesno je da i njih, a i fudbalere Srbije čeka jedna od najvećih i najskupljih koreografija, kako su je najavili navijači mađarskog nacionalnog tima, dok se pristalice „orlova“ nadaju pobedi i plasmanu na Evro posle 24 godine.

BONUS VIDEO Koreografija Mađara za meč sa Srbijom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar