Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

U narednom periodu legenda Mančester junajteda Rajan Gigs će postati otac po treći put, a prvi put će mu dete roditi manekenka Zara Čarls, s kojom je u vezi od 2021. godine.

Bivše krilo „crvenih đavola“ (50) i 36-godišnja devojka Zara Čarls navodno očekuju bebu kasnije ove godine.

Gigs ima dvoje dece iz prethodnog braka, dok je Zara bila već mama jednom. Prijatelji bliski paru, kako se navodi, objasnili su da su oduševljeni i da željno iščekuju dolazak bebe.

PROČITAJTE JOŠ

Kako prenosi britanski „Sun“, Gigs i njegova sadašnja devojka već su svojim najbližima javili vest.

„Rajan je bio nervozan oko toga šta će njegova deca misliti, ali upoznali su Zaru tokom poslednjih nekoliko godina i stvarno im se sviđa. Oni su srećni jer znaju da je on srećan. Ali šalili su se da bi se mogao boriti s ranim jutrima i nedostatkom sna“, rekao je za „Sun“ izvor blizak slavnom paru.

Foto: Stephen Crawshaw / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zara je u vezi s bivšim selektorom Velsa od 2021. i bila je pri ruci da podrži Gigsa tokom njegovog suđenja nakon što je optužen za napad na svoju bivšu ljubavnicu Kejt Grevil u novembru 2020.

Gigs se izjasnio da nije kriv za kontrolisanje ili prisilno ponašanje tokom trogodišnjeg perioda prema svojoj bivšoj devojci.

Mrlja koja prati Gigsa jeste svakako ta što je čak osam godina spavao sa ženom svog brata. To se saznalo još 2011. godine. Nataša Gigs, supruga njegovog brata Rodrija, otkrila je da je pobacila njegovo dete nekoliko nedelja pre nego što se udala za Rodrija u Las Vegasu 2010. godine.

BONUS VIDEO Bomba Trenta Aleksandera-Arnolda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar