Veljko Nikolić, Radovan Pankov, El Fardu Ben i Seku Sanogo; Foto: Starsport

Srpski fudbaler Radovan Pankov morao je da provede noć u pritvoru zbog incidenta nakon meča AZ Alkmara i Legije (1:0) posle drugog kola Lige konferencija.

Zbog ovog skandala, predsednik Legije Darijuš Mioduski održao je konferenciju za medije.

I Pankov i kapiten Žozue i dalje su u pritvoru, a Mioduski ima jasnu poruku.

PROČITAJTE JOŠ

„Svi u timu smo šokirani, svi su zabrinuti za njih. Žozue je već svedočio, Radovan čeka svoj red. Mislim da će cela ova situacija dodatno da nas zbliži.“

Još uvek nije poznato da li je Pankov zaista udario pripadnika obezbeđenja.

„Nisam video da je iko sa naše strane udario pripadnika obezbeđenja. Bilo je tuče, možda i nekog guranja i padanja, ali nije bilo reč o redarima. Ako kažu da je povređen… Videćemo šta piše u izveštajima, ali ne verujem u to“, rekao je Mioduski i nastavio:

„Mislim da UEFA nije bila svesna šta se dešava. Već je prošao sat od kraja utakmice i nije bilo nikoga. Saznali su tek kada smo mi prijavili. Nezvanično, znam da UEFA već radi na puštanju naših igrača.“

Bez obzira na funkciju u klubu, Mioduski nije mogao da bude sa igračima kada ih je policija privela. Pokušao je da snimi ono što se dešava. Rezultat je bio da mu je telefon oduzet i bačen, a on sam je dobio nekoliko udaraca pendrekom.

Zatim je i detaljnije objasnio kako se sve dogodilo.

„U jednom trenutku su nam rekli da možemo da odemo. Bili smo u autobsu. Onda su nam rekli da jedan igrač, tada je bila reč samo o jednom igraču, ne može da ode jer će oni u suprotnom da uđu u autobus. Pankov je pristao da izađe iz autobusa, a onda su rekli da treba da izađe i Žosue“, rekao je Mioduski.

BONUS VIDEO Sve je jednostavno kad kombinuju Tadić i Džeko

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar