Tomislav Sivić, Foto: Starsport

Crna serija Nišlija nikako da stane

Fudbaleri Radničkog iz Niša doživeli su novi poraz, pošto je u šestom kolu Superlige Srbije Novi Pazar slavio kao gost rezultatom 3:1.

PROČITAJTE JOŠ:

Novi Pazar je poveo neposredno pred odlazak na odmor, a strelac je bio Nikčević.

Posle desetak minuta u nastavku, Majdevac je udvostručio prednost Novog Pazara, a tačku na odličnu igru stavio je Rubežić u 77. minutu. Domaćin je golom Štulića u nadoknadi uspeo da ublaži poraz.

Radnički još uvek nije uspeo da upiše pobedu ove sezone u Superligi, a trenutno ima samo dva boda nakon pet odigranih utakmica.

Sa druge strane Novi Pazar je u odličnoj formi, pošto je vezao tri pobede nakon dva stratna poraza i sada je skočio na peto mesto na tabeli.

Trener Tomislav Sivić podneo je ostavku, te je tako Radnički ostao bez šefa stručnog štaba.

„Do sada smo igrali neke nesrećne utakmice, ali sada to nije bio slučaj. Glave su nam došle skandalozne individualne greške, ne može kapiten da izgubi loptu na 20 metara kao što se desilo pre gola. Drugi gol je bio još veća greška Tolordave, ko zna koja po redu. Takav pas ne može da se daje sa dvojicom igrača na leđima. Ponovo smo sebi dali golove, igrali smo loše, po prvi put nisam video strast kod igrača“, počeo je Sivić posle utakmice.

PROČITAJTE JOŠ:

Sivić je bio samokritičan, pa je odgovornost za loše rezultate preuzeo na sebe.

„Ja sam odgovoran, ove greške su previše. Radničkom je sada potrebno nešto mnogo jače da se prodrma. Trener je taj koji mora da ide i da dođe neko ko će moći to bolje da radi. Ovo je bilo sramno, ja se stidim toga. Žao mi je niške publike. Ništa nije pokazivalo da će ova sezona ovako da krene. Nekome je život majka, nekome maćeha“, zaključio je Sivić.

Ne treba zaboraviti da je Radnički nedavno ispao i u kvalifikacijama za Ligu konferencija od Gzire, a kako je krneuo nije nemoguće ni da se bori za opstanak u domaćem prvenstvu.

SUPERLIGA SRBIJE, 6. kolo

Petak

Radnički Niš – Novi Pazar 1:3 (0:1)

(Štulić 90+2 – Nikčević 45, Majdevac 55, Rubežić 77)

Subota

19.00 Kolubara – Vojvodina

19.00 Napredak – TSC Bačka Topola

20.45 Crvena zvezda – Voždovac

Nedelja

19.00 Mladost Lučani – Radnik

19.00 Spartak Subotica – Javor

19.30 Mladost GAT – Partizan

Ponedeljak

17.00 Radnički 1923 – Čukarički

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO Vatromet iznad stadiona Partizana 

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar