Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Rade Krunić, fudbaler Milana, rekao je danas da njegova ekipa želi da pobedi Crvenu zvezdu u utakmici Lige Evrope kako bi se iskupila za poraz od Specije u prvenstvu i dodao da je tokom detinjstva navijao za taj beogradski klub.

PROČITAJTE JOŠ

„Oni su najjači u Srbiji, imaju dobar tim. Imaju i sjajnu prošlost protiv Milana. Mi imamo samopouzdanja. Moramo da se iskupimo za poraz od Specije. Nadamo se pobedi“, rekao je Krunić na konferenciji za novinare, a preneli su italijanski mediji.

Fudbaleri Milana igraju u četvrtak od 18.55 u Beogradu na stadionu „Rajko Mitić“ protiv Crvene zvezde, prvu utakmicu šesnaestine finala Lige Evropa.

Bosanski fudbaler je počeo samo dve utakmice u Seriji A ove sezone, ali je bio starter u svih pet mečeva u Ligi Evropa.

„Pokušavam da iskoristim svoje šanse, pokušavam da uvek budem spreman. Trener odlučuje da li ću igrati od početka ili tokom utakmice. Spreman sam, jedva čekam da igram“, naveo je 27-godišnji igrač.

Milan je izgubio prvo mesto na tabeli u Seriji A porazom u subotu od Specije 0:2, a Krunić je rekao da je ekipa razgovarala o toj utakmici.

„Dobro smo, ne treba nam zabuna posle poraza. Problem je način kojim smo izgubili, to nije bio pravi Milan. Razgovarali smo i imamo priliku da se odmah iskupimo“, naveo je on.

Krunić je rekao i da je tokom detinjstva navijao za Zvezdu i da se raduje što će igrati na stadionu „Rajko Mitić“.

„Kao mali sam navijao za Crvenu zvezdu. Biće lepo igrati na ‘Marakani’, veoma sam uzbuđen i srećan. Ali, ja sam veliki profesionalac, oduvek sam sanjao da igram za Milan“, naveo je Krunić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar