Foto: FK Crvena zvezda

Predsednik Fudbalskog saveza Albanije Armand Duka čestitao je fudbalerima Tirane na borbenosti i igri koju su prikazali u porazu od Crvene zvezde (0:1) u meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Šampion Srbije uspeo je golom Antonija Tomanea da „slomi“ otpor domaćina, koji je u nekoliko navrata ozbiljno pretio Milanu Borjanu, čak je i stativa bila saveznik crveno-belima u jednoj situaciji.

PROČITAJTE JOŠ

Sve to nateralo je Armanda Duku da se oglasi na društvenim mrežama i da pruži podršku fudbalerima Tirane, koji se sele u kvalifikacije za Ligu Evrope.

„Tim Tirane je sačuvao čast albanskog fudbala i igrao dostojanstveno do poslednjeg momenta, iako je ispao iz borbe za Ligu šampiona. Ova dostojna predstava šampiona Albanije, uprkos šansama i borbi do poslednjeg minuta nije bila krunisana prolaskom dalje u kvalifikacijama. Ali, to ne bi trebalo da razočara plavo-belu porodicu. Jaka Tirana! Liga Evrope je druga mogućnost i nova prilika, evropski izazov se nastavlja“, napistao je predsednik FS Albanije na svom Fejsbuk profilu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar