Golman reprezentacije Srbije Predrag Rajković kaže da više nema nameru da dribla igrače protivničkog tima, posle velike greške koja ga je koštala primljenog gola.

PROČITAJTE JOŠ:

Rajković je uz Matiju Nastasića izneo očekivanja pred odlučujući meč Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo (nedelja, 20.45) protiv Portugala.

Predrag nije posebno analizirao igru Portugalaca kako bi im „lovio“ navike i to gde šutiraju, ali kaže da je odgledao mnogo njihovih mečeva.

Uz to je napomenuo da više nema nameru da dribla igrače, kao što je uradio protiv Azerbejdžana. Srbija je pre mesec dana u Beogradu pobedila 3:1, ali je Emin Mahmudov jedini pogodak Azera postigao nakon što je Rajković probao da dribla.

Prošao je Renata Dadašova, ali je pod pritiskom Filipa Ozobića predao loptu Mahmudovu i ovaj je lako plasirao loptu u mrežu za 1:1.

„Greške su sastavni deo fudbala, svi grešimo. Imao sam dobru nameru svakako. A što se tiče selektora i igrača, posle te greške stvarno su mi pružili veliku podršku i dali mi dobar vetar u leđa da zaboravim na grešku, da budem skoncentrisan na nastavak utakmice i da ne mislim na dribling. A da li ću driblati opet, mislim da neću. Jedino ako se baš tako namesti situacija, ali mislim da neću“, rekao je Rajković.

Gledajte Srbiju uz SBB i EON pakete

Utakmice Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže (PROMO)

Da podsetimo, Srbija posle sedam odigranih mečeva do sada ima 17 bodova, Portugal ima bod manje, ali i meč manje od Srbije na drugom mestu.

Portugalci ove nedelje igraju sa Ircima u četvrtak, a tog dana „Orlovi“ igraju revijalni meč sa Katarom.

BONUS VIDEO: Velika greška Rajkovića, Srbija primila gol od Azerbejdžana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar