Aleksandar Popović; Foto FK Partizan

Golman Partizana Aleksandar Popović prošao je pregled kod neurohirurga i nema znakova unutarlobanjskih povreda, kažu lekari iz Niša za Nova.rs.

On je dobio jak udarac u glavu od Stefana Mitrovića u utakmici Partizana i Radničkog iz Niša.

PROČITAJTE JOŠ:

Odmah je bilo evidentno da je ostao bez svesti, a oba lekarska tima su nakon pozivanja fudbalera utrčala na teren. Igrači su odlučili da ga okrenu na bok i da mu izvade jezik za svaki slučaj, a onda su doktori prišli do čuvara mreže koji je ležao nepomično.

Iz kluba su naveli da će Popović proći preventivni pregled, a niški lekari navode da je čuvar mreže zadobio potres mozga, ali daju dobre nagoveštaje.

„Prilikom tog udarca zadobio je potres mozga, nakon kraćeg gubitka, došao je svesti, svestan je i orjentisan, pregledao ga je neurohirurg, ustanovljeno da nema fizičkih povreda niti razloga za dodatna ispitivanja. Takođe, nema znakova unutarlobanjskih povreda i sada će biti otpušten i vraćen ekipi. Nema neuroloških ispada, sve je sa njim sada u redu“, saopšteno je iz niškog UKC za Nova.rs.

Popović se sudario sa Mitrovićem u 22. minutu meča i izgubio je svest na deset sekundi posle udarca kolenom u glavu. Na terenu ga je zamenio Nemanja Stevanović.

BONUS VIDEO: Nenad Lalatović o sujeverju i taliji kojom smanjuje nervozu na utakmici

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar