Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije, potvrdio je da ne može da računa na Darka Lazovića, ali ni na Filipa Đuričića za kraj kvalifikacija za Mundijal u Kataru 2022.

Nižu se glavobolje za selektora „orlova“… Verona je objavila da se Lazović vratio u Italiju kako bi nastavio s oporavkom, a zbog povrede ni Đuričić neće moći da se stavi Piksiju na raspolaganje za Portugal.

PROČITAJTE JOŠ

Srbija će najpre ugostiti Katar (četvrtak, 18) u prijateljskoj utakmici, dok će u nedelju (20.45) gostovati u Lisabonu u meču koji će odlučiti ko će direktno na Svetsko prvenstvo.

„Nažalost, Filip Đuričić i Darko Lazović morali su da napuste ekipu i trening centar zbog povrede. Međutim, moj posao je da pronađem rešenje. Ne vidim Ristića kao igrača koji bi mogao da pokrije desnu stranu. Što se tiče zdravstvenog stanja ostatka tima igrači su spremni“, poručio je Stojković.

Selektor je najavio i promene u timu za Katar.

„Pošto nema rezulatskog pritiska, šansu će dobiti igrači sa manjom minutažom i možda zaigta tim koji ne očekujete. Jović će igrati, ostaje da vidim da li kao starter ili sa klupe. Mi nemamo rezervni tim, ja odlučujem ko će igrati, ali su svi jednako važni“, dodao je Stojković.

Gledajte Srbiju uz SBB i EON pakete

Utakmice Srbije u kvalifikacijam za Svetsko prvenstvo 2022. godine mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta. (Promo)

BONUS VIDEO Rajković naučio lekciju pred Portugal: Više ne driblam igrače

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram