Foto: Shutterstock

Ljubitelji dobrog fudbala imali su mogućnost da isprate prvih deset utakmica na Euro 2020, koji se već zakuhtava! Viđeno je nekoliko odličnih duela, a prava uzbuđenja tek predstoje. Favoriti su uglavnom opravdali svoju ulogu, ali nisu izostala ni iznenađenja.

U duhu prvenstva, nova kladionica “Victory” pripremila je svojim igračima nikad bolju ponudu – mogućnost praćenja Evropskog Prvenstva na svim uređajima potpuno besplatno, najveće bonuse na uplate i igru, najviše igara i specijala i još mnogo toga!

Victory svim svojim igračima poklanja čak 150% bonusa na prvu uplatu samo dok traje EURO20! Uplatiš 2.000, igraš za 5.000! A za nikad bolji doživljaj, prilikom aktivacije bonusa, dobijaš poklon – EON Evropsko paket s kojim možeš da pratiš EURO na svim uređajima, preko bilo kog neta u Srbiji! Victory se ni tu ne zaustavlja i svojim igračima daje dodatni bonus na dobitak već od trećeg para!

Registruj se odmah i iskoristi specijalnu pobedničku ponudu!

Da Prvenstvo bude još zanimljivije, možeš da igraš Victory EURO Tiket. Samo tokom EURO 20, prvi tiket, u iznosu od 100 RSD, plaća Victory. Sastavi najbolji tiket i prati svoj napredak na rang listi. Očekuju te sjajne nagrade!

Foto: Promo

Ono po čemu se Victory izdvaja jesu najveći broj igara i specijala koji čekaju sve igrače. Pogodi ukupan broj promašenih penala i mnoge nove igre: broj autogolova, ofsajda, produžetaka, crvenih kartona, golova glavom, asistencija, kao i još mnogo toga i u grupnim i u eliminacionim fazama Prvenstva.

Foto: Promo

Isplata dobitka dostojna pobednika: nikad brža, sigurnija i jednostavnija.

Registruj se odmah i iskoristi specijalnu pobedničku ponudu!

Prvenstvo je počelo impresivnim nastupom Italijana koji su pregazili Tursku i najavili da su spremni za velika dela. Nažalost, glavni utisak sa utakmice Danska – Finska je nemila scena u kojoj se Kristijan Eriksen srušio na teren, pa je meč prekinut, ali nakon što je utvrđeno da je igrač u stabilnom stanju, nastavljen je duel u kome je na kraju poražena Danska.
Belgijanci su bili ubedljivi poritv Rusije i opravdali ulogu velikog favorita. Imaju nekoliko povrđenih igrača među kojima je Eden Azar, ali to se u igri Crvenih Đavola uopšte ne oseća.
Selekcija Engleske je naplatila Hrvatskoj bar deo neraščišćenih računa iz prošlosti. Najneizvesniji meč odigran je između Holandije i Ukrajine, gde je postignuto čak 5 golova.

Foto: Shutterstock

Registruj se odmah i iskoristi specijalnu pobedničku ponudu!

Danas nas očekuju dueli iz „grupe smrti“, na delu ćemo videti Nemačku, Francusku kao i branioca titule selekciju Portugalije posle čega će biti bar malo jasnije ko ima najveće šanse da se 11. juna na Vembliju nađe u velikom finalu.

Uživaj u EURO20 uz Victory.

Registruj se odmah i iskoristi specijalnu pobedničku ponudu!

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar