Roman Abramovich
Roman Abramovich Foto:EPA-EFE/ANTHONY ANEX

Roman Abramovič, vlasnik Čelsija koji je stavio engleski klub na prodaju, dobio je ponudu iz Srbije koja je mnogima bila simpatična.

Situaciju u trenutku kada Abramovič napušta fudbal nakon gotovo 20 godina kao jedna od najvažnijih funkcionera u svetu, pomno prati Fudbalski klub Petka.

PROČITAJTE JOŠ

Uprava ovog kluba je sastavila šaljivo saopštenje i objavila ga na Fejsbuku.

„Ovim putem Fudbalski Klub Petka želi da se obrati, sada već bivšem predsedniku Fudbalskog Kluba Čelsi, gospodinu Romanu Abramovič.

Dragi Romane, zbog novonastale situacije u svetu i vaše odluke da prodate svoj klub sa Stamford Bridža, uprava Fudbalskog Kluba Petka se saoseća sa vašim emocijama i teško podnosi vašu patnju. Hteli bi smo da vam učinimo uslugu i da Vam

ponudimo 49% deonica kluba.

Ovom porukom želimo da Vas pozovemo na prvu pripremnu utakmicu u nedelju na pomoćnom terenu SRC „Kolubara“ u 17:00, gde ćemo snage odmeriti sa uvek neugodnim Čibutkovcima.

Nakon toga u planu je sastanak sa večerom u našoj kafani u domu (možda ste čuli za tu kafanu ranije, Ostoja je bio njen vlasnik).

Uprava FK „Petka““, stajalo je u saopštenju na Fejsbuku.

Petka se trenutno takmiči u opštinskoj ligi Lazarevac, ali ambiciozna Uprava želi da napravi nekoliko koraka napred. Abramoviča vide kao idealno rešenje, makar i kroz šalu, ali je ovo ubrzo postalo hit na internetu, pa su ljudi delili ovu objavu jednog fudbalskog kluba koji je tako postao poznat čitavoj Srbiji.

BONUS VIDEO Golovi sa meča između Čelsija i Totenhema

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare