Kacuhito Kinosi Katsuhito Kinoši
Katsuhito Kinoši Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Kacuhito Kinoši, kondicioni trener fudbalske reprezentacije Srbije rekao je da će pevati himnu Srbije na predstojećim utakmicama koje naš nacionalni tim igra.

PROČITAJTE JOŠ:

Srbija će sedmog juna igrati prijateljsku utakmicu protiv Jamajke na stadionu Miki u japanskom Hjogu, dok će četiri dana kasnije na Kirin čelendž kupu igrati protiv Japana na Noevir stadionu u Kobeu.

„Izašao je raspored, pevaću dve nacionalne himne – Japana i Srbije. Znate, malo je to komplikovano za mene. Međutim, moram da se borim za Srbiju 100 posto ovog puta. Jer, snažno verujem da moj profesionalni posao može da doprinese ne samo srpskom, već i japanskom fudbalu. Uskoro se vraćam, prijatelji, vidimo se u Kobeu. Hvala“, napisao je Kinoši na društvenim mrežama.

Kinoši, član stručnog štaba Dragana Stojkovića Piksija je još pre oko mesec dana u razgovoru za Nova.rs najavio da će naučiti „Bože pravde“.

„Zaista želim to da uradim i uspeću u tome. Kao deo reprezentacije moram da znam himnu, jer sam neko ko predstavlja Srbiju i to mi je važno. Prepoznajem melodiju i za početak bih voleo da naučim reči poslednje strofe i svaki sledeći put da naučim još više. Ali taj poslednji deo je poseban“, rekao je tada Kinoši.

Objasnio je da je već u tom trenutku naučio i neke reči srpskog jezika, uglavnom da bi se lakše sporazumevao s igračima.

„Da da, već sam počeo da učim. ‘Drago mi je, zovem se Kino, ja sam Japanac. Jedan, dva, tri… Levo, desno, polako, brzo, tako’. To je za komunikaciju na terenu, ali mogu da budem i bolji, jer sam stranac ovde. I mnogi strani treneri u Japanu žele da nauče japanski jezik. Ali, nekada mi je lakše da pričam na engleskom da bih nešto efektnije objasnio, jer se na srpskom ne bih dovoljno jasno izrazio“, rekao je Kinoši.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 喜熨斗 勝史 (@coach_kino)


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar