Foto: Nikola Mitic/STARSPORT

italijan "otvorio" karte.

Kristijano Pičini je završio saradnju sa Crvenom zvezdom, a nekadašnji fudbaler Valensije, Atalante, Sportinga, Betisa, Fjorentine i Livorna se putem društvenih mreža oprostio od Zvezde.

PROČITAJTE JOŠ...

I tom prilikom je otkrio detalje rastanka sa timom sa Marakane:

„Danas sam raskinuo ugovor sa svojim sada već bivšim klubom. Zatražio sam raskid jer sam, nakon deset godina igranja u Seriji A, Primeri i Primeiri nisam uspeo da se adaptiram na drugačiji fudbal zbog svojih navika i drugih stvari.

Zbog toga nisam bio srećan, što me je ograničavalo. Zahvalan sam jer sam igrao za najveći klub na Balkanu, što sam osetio atmosferu Marakane, što sam upoznao neke neverovatne navijače, ali ne želim sebe da izvrgavam ruglu. Još manje klub, iz tog razloga sam odlučio da odustanem od poslednje dve godine ugovora, kako bi mogli da dovedu zamenu. Fudbal za mene nije pitanje novca, pogotovo od povrede koju sam doživeo 2019. godine, igram iz uživanja, strasti, i ako to ne mogu da nađem, više volim da odem. Hvala, Zvezdo, od danas imaš jednog navijača više“, naveo je u saopštenju Italijan.

BONUS VIDEO Više se preznojio nego protiv Kirjosa, Novaka obezbeđenje jedva provuklo kroz špalir navijača

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar