Foto: Tanjug/AP Photo/Alastair Grant

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola objasnio je zbog čega u timu na meču protiv Njukasla nije bilo dve zvezde "Građana".

PROČITAJTE JOŠ:

Siti je u nedelju pobedio Njukasl sa 4:0 na Sent Džejms Parku, u postavi nije bilo Džeka Griliša i Fila Fodena i engleski mediji su to protumačili kao kaznu.

Dva momka vredna 180 miliona evra su nedavno viđena u noćnom provodu, zbog čega je Gvardiola naknadno „priznao“ da su kažnjeni.

Sve je počelo posle ubedljive pobede nad Lids junajtedom u utorak (7:0) kada je igračima bilo dozvoljeno da se opuste.

Dan kasnije su se članovi njegovog stručnog štaba požalili da Griliš i Foden nisu blistali na treningu, jer je Gvardiola u sredu bio na konferenciji za medije povodom oproštaja Serhija Aguera i nije bio na treningu svog tima.

„Nije to rotacija, ne. Ovaj tim koji je igrao protiv Njukasla je igrao zato što je zaslužio da igra. Ti momci, a ne neki drugi. U vreme Božića posebno obraćam pažnju i na ponašanje van terena i na njemu. A kad ponašanje nije ispravno, neće igrati. Moramo stalno da budemo fokusirani zbog stvari koje skreću pažnju u vreme Božića. Kad se sve to dešava, svejedno morate da budete fokusirani“, rekao je Gvardiola.

Dvojica igrača koji po Transfermarketu vrede bezmalo kao tri Crvene zvezde (57 miliona) upozoreni su da se nisu poneli kako treba i zbog toga što je u Engleskoj već uveliko prisutan omikron soj koronavirusa, a Premijer liga zbog toga već ima probleme.

Gledajte Premijer ligu uz SBB i EON pakete

Utakmice Premijer lige mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta (PROMO)

BONUS VIDEO: Tadić se krstio pre penala, proslavio ga vičući na srpskom

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar