Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Utakmica veka se približila na svega jedan dan, fudbalska reprezentacija Srbije u Beogradu dočekuje nacionalnu selekciju Škotske u finalu baraža Lige Evrope za plasman na Evropsko prvenstvo.

Dve decenije Srbije nije bilo na završnim smotrama najboljih kontinentalnih ekipa, a ni tri učešća na Svetskim prvenstvima nisu dovoljna da zaleče rane koje postoje još od prošlog veka.

PROČITAJTE JOŠ

Selektor Ljubiša Tumbaković je sjajno vodio tim u polufinalu protiv Norveške i stigao je na korak od najvećeg uspeha u karijeri, ali je put do toga više nego trnovit.

I tu se ne radi samo o eventualnim džombama na terenu ili taktičkim zamislima, mnogo toga zavisi od stanja u podgaćama, voljnog momenta i takmičarskog morala…

O svemu tome su u novoj epizodi podkasta „Penâl“ govorili urednik sportske redakcije Nova.rs Žikica Babović, zamenik urednika Nebojša Todorović i novinar Spasoje Veselinović.

Premijera epizode je u 16.00 na portalu Nova.rs.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

Utakmica finala baraža, Srbija – Škotska, odigraće se u četvrtak 12. novembra, a prenos uživo možete da gledate samo na kanalu Nova S u 20.45.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram