Pavel Vrba, trener Sparte, Foto: EPA-EFE/VASSIL DONEV

Trener fudbalera Sparte Pavel Vrba rekao je u Beogradu da veruje da njegova ekipa, ako igra kao na početku utakmice u Pragu, može da unese dramu u revanš meč protiv Partizana.

„Moramo da budemo bolji u ofanzivi jer ono u Pragu nije bila naša igra. Prvih 20 minuta je bilo dobro, ali onda smo stali. Ako bude kao tih 20 minuta, verujem da možemo unesemo dramu u meč“, rekao je Vrba na konferenciji za novinare.

PROČITAJTE JOŠ:

Posle poraza od 1:0 u Pragu, fudbaleri Sparte gostuju u četvrtak Partizanu u revanš meču šesnaestine finala Lige konferencija.

„Partizan je pobedio u Pragu, tako da mislim da će igru graditi iz sigurne odbrane, ali očekujem i će biti ofanzivniji nego u prvom meču jer će želeti da obraduje svoje navijače“, rekao je Vrba.

„S druge strane, mi nemamo šta da izgubimo, tako da bi mogla da bude veoma zanimljiva utakmica“, dodao je Vrba.

Izabranike Aleksandra Stanojevića posle Sparte očekuje i važan meč u Superligi Srbije, „večiti“ derbi protiv Crvene zvezde.

„Mislim da Partizan želi dobar rezultat i protiv Sparte, ali i u derbiju. Nadamo se da ćemo im sutra otežati i da neće otići na derbi u optimalnoj kondiciji“, rekao je Vrba.

Utakmica Sparta Prag – Partizan igra se u četvrtak od 18.45 na stadionu u Humskoj. Podsećamo, jedini pogodak za Partizan u prvom meču postigao je Kvinsi Menig.

On je na dodavanje Saše Zdjelara lobovao golmana Sparte u 78. minutu susreta.

BONUS VIDEO: Golovi sa utakmice Bohuma i Bajerna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar