Tomislav Sivić (levo) Foto: Starsport

Tomislav Sivić, trener Radničkog iz Niša, uveren je da je njegova ekipa zaslužila pobedu nad Partizanom.

Radnički je odigrao nerešeno sa crno-belima 3:3, u meču drugog kola Superlige Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

Niški tim je na svom stadionu vodio 3:1 od 54. minuta, a Partizan je pogocima Slobodana Uroševića i Rikarda Gomeša uspeo da izvuče remi u 96. minutu.

Kuriozitet je da je Partizan i svoj prvi pogodak iz 13. minuta, postigao sa bele tačke. Tada je bio precizan Bibars Natho.

Radnički je sve golove – u drugom minutu zahvaljujući Bojanu Mlađoviću, onda u 50. posle šuta Stefana Dimića i u 54. udarcem Lazara Jovanovića, postigao iz igre.

„Pa ja sam zadovoljan šta je moj tim danas priredio. Odigrali smo dve utakmice u šest dana sa dva najbolja tima u zemlji. I mislim da smo na jedan najlepši način prezentovali šta ćemo da radimo u ovoj sezoni. Mislim da smo zaslužili pobedu. Otkad sam postao trener u Srbiji, nikad niste čuli da sam rekao nešto o sudijama, ali je teško kad znate da imate jedan, dva, tri penala, koliko treba za protivnika. To je teško apsorbovati. Čestitam mojim momcima, odigrali smo sjajnu utakmicu. Mi treba da se bavimo našim stvarima, fudbalom i da iz utakmice u utakmicu rastemo sa formom da nam se ovo ne bi dešavalo. Čestitam i Partizanu i želim im sve najbolje“, rekao je Sivić posle meča za Arenu sport.

Prvi jedanaesterac je bio posledica užasne intervencije Mlađovića, koji je gurnuo Igora Vujačića s leđa, na ivici kaznenog prostora. Kod drugog je Aleksandar Lutovac pao u šesnaestercu u kontri, u dubokoj nadoknadi vremena.

„Suviše lagano su svirani. Ovaj drugi sigurno nije bio. Nit se gleda VAR niti ništa. Nisam navikao na to, dosta sam svež u ovim stvarima. Voleo bih da vidim da li bi se svirao za Radnički u istoj situaciji“, rekao je Sivić.

Superliga Srbije, 2. kolo:

Radnički Niš – Partizan 3:3 (1:1)

(Mlađović 2, Dimić 50, Jovanović 54 – Natho 13 p, Urošević 71, Gomeš 90+6 p)

Spartak – Radnik 2:0 (1:0)

(Bijelović 20, Srećković 48)

Novi Pazar – Čukarički 1:2 (1:1)

(Danoski 42 – Ivanović 30, Badamosi 88)

Subota:

20.00 Crvena zvezda – Kolubara

20.00 Mladost GAT – Vojvodina

20.00 TSC – Javor

Nedelja:

17.30 Radnički Kragujevac – Mladost

20.00 Napredak – Voždovac

BONUS VIDEO: Konfuzna odbrana Liverpula poklonila dva gola Mančester junajtedu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare