Foto: Starsport

"Između dve vatre" su crno-beli

Pun kofer briga i neizvesnosti fudbaleri Partizana su spakovali za put u Roterdam gde ih očekuje revanš meč osmine finala Lige Konferencija posle teškog poraza u Beogradu rezultatom 5:2.

PROČITAJTE JOŠ

Šanse za plasman su svedene na naučnu fantastiku, teško da u klubu iko o tome i razmišlja, a u međuvremenu su crno-beli pretrpeli i šamar u Superligi.

Jalovom igrom protiv Napretka, Partizan je prosuo sve što je od početka sezone gradio, pa sad sa poljuljanim samopouzdanjem i brojnim problemima ide na megdan opasnim Holanđanima.

Nikome nije jasno, verovatno ni treneru Aleksandru Stanojeviću da li je bolje da odmori nosioce igre i sačuva ih a gostovanje Radniku u Surdulici koje je u ovom trenutku mnogo važnije.

Ono što je sigurno, Stanojević na put nije poveo povređenog Bibrasa Natha i Marka Milovanovića koji je dobio pozitivan test na koronavirus, a zbog kartona neće biti ni Igora Vujačića. Partizan će u odnosu na prvi duel bio jači za Rikarda koji je odslužio kaznu za crveni karton.

„Imamo dužnost prema klubu, navijačima i sebi da damo sve od sebe i pobedimo. To nam je cilj. U fudbalu je sve moguće. Imamo veliku razliku u golovima, ali možemo da pobedimo“, rekao je Lutovac.

BONUS VIDEO Stanojević pred revanš u Roterdamu: Biće teško, ali nema predaje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar