Foto: FK Partizan/Antonio Ahel

Partizan ne žuri sa pojačanjima.

Fudbaleri Partizana uveliko se spremaju za novu sezonu, a „parni valjak“ će pokušati da radnu temperaturu podigne u Sloveniji.

PROČITAJTE JOŠ

Novi trener Ilija Stolica krenuo je u rekonstrukciju tima i u odnosu na prošlu sezonu u taboru crno-belih neće biti osmorica igrača od kojih su neki poput Miloša Jojića, Lazara Makovića i Aleksandra Miljkovića imali značajnu ulogu.

U crno-belom taboru sada moraju da nađu adekvatne zamene, a nek i potezi su već povučeni.

Partizan je u završnici sezone uspeo da napravi novi dogovor sa Bibarsom Nathom, a stiglo je i prvo pojačanje.

U klub se posle dve i po sezone vratio igrač iz Partizanove škole Zlatan Šehović.

„Ja sam dete Partizana, kao što svi već znate, i mnogo mi znači ovaj povratak. Od prve sekunde od kad se pojavila priča za Partizan nisam imao dilemu gde ću, koji će moj klub biti sledeći. Kada sam otišao u Izrael i tada sam rekao da želim jednom da se vratim, tako da sam zaista presrećan; rekao je mladi fudbaler na promociji.

To bi trebalo da bude tek početak za Partizan.

Foto: Starsport

„Sportski direktor Ivica Iliev pregovara sa potencijalnim novajlijama, dovešćemo dva-tri stranca i dva-tri domaća igrača. Trner Stolica ima ideju koji igrači su u pitanju. Prošle godine smo bili spremni da platimo Ngoja, sada je slobodan. Pregovaramo sa njim, igrač tog kvaliteta ima mnogo ponuda. Mi smo mu jedna od opcija, želimo ga, ali za sada nije ništa konkretno“, istakao je generalni direktor crno-belih Miloš Vazura.

Očekuje se da će sledeće pojačanje biti Aleksandar Filipović. Iliev je potvrdio da je transfer defanzivca pri kraju, a on bi trebalo da dođe kao velika želja Ilije Stolice.

Stolica je insistirao na dovođenju Filipovića sa kojim se odlično poznaje još iz zajedničkih dana u Voždovcu, a sa omladinskom reprezentacijom Srbije je 2013. godine bio šampion Evrope.

Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Kao realna opcija pominje se novi povratak Svetozara Markovića koji se nalazi u sporu sa Olimpijakosom i čeka se razrešenje da ponovo obuče dres crno-belih.

Očigledno je da Ilija Stolica odbranu vidi kao veliki problem.

Realno je da kraja prelaznog roka crno-beli pod oznakom obavezno reše pitanje desnog beka jer na toj poziciji trenutno imaju samo Marka Živkovića, ali se imena čuvaju u tajnosti.

BONUS VIDEO Top 10 najskupljih reprezentacija na Mundijalu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar