Partizan: Tužićemo Asana, ucenjivao nas je

Fudbal 02. maj. 202108:46 > 09:12
Podeli:
Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Fudbalski klub Partizan oglasio se povodom odlaska Takume Asana, najboljeg strelca ekipe.

PROČITAJTE JOŠ

Crno-beli su ostali bez jednog od najvažnijih igrača pred finale Kupa, koje će se igrati 25. maja na stadionu Rajko Mitić.

Biće ovo težak udarac za crno-bele u svakom smislu, naročito poslovnom, jer ostaju i bez transfera igrača koji je bio i član Arsenala svojevremeno.

Uprava kluba tvrdi da je Asano ucenjivao klub, on je naveo da rukovodstvo nije poštovalo dogovor i da je došlo do problema u komunikaciji zbog neisplaćenih zarada.

„Fudbalski klub Partizan obaveštava javnost da je igrač Takuma Asano svojevoljno napustio klub, čime je prekršio postojeći ugovor o profesionalnom igranju. FK Partizan će preduzeti sva pravna sredstva i pred nadležnim organima FIFA podneti tužbu protiv igrača usled neosnovanog odlaska i kršenja odredbi ugovora. Očito je da je igrač postupio ishitreno, ne samoinicijativno, već po inputu nekoga ko misli da ima onoliko prava koliko ima moći. Stoga, FK Partizan odbacuje kao neosnovane i ucenjivačke sve eventualne izjave igrača Takume Asana u vezi sa njegovim statusom. Iako neprijatno iznenađeni ovim postupkom igrača, uveravamo sve navijače da je ekipa fokusirana na preostale utakmice, sa željom i ciljem da sezonu okonča osvajanjem trofeja Kupa Srbije“, navodi Partizan.

Inače, Vladimir Vuletić najavio je da će se tek oglasiti ovim povodom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar