Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Aleksandar Stanojević, trener fudbalera Partizana, rekao je da nema problem s tim što na prvom spisku selektora Srbije Dragana Stojkovića nema nikog iz njegovog tima.

Istakao je i kako je na igračima crno-belih da dokažu da zaslužuju nacionalni dres.

PROČITAJTE JOŠ

„Nema potrebe da komentarišem imena. Moj prvi utisak je da je pozvao dosta ofanzivnih igrača, napadača, čime je pokazao opredeljenje. Nemam nikakav problem s tim što nije pozvao nikog iz Partizana. Na igračima je da pokažu da zaslužuju dres“, rekao je Stanojević pred meč sa Radom.

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije objavio je spisak igrača za uvodne mečeve u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022.

„Mi želimo odavde da pošaljemo pozitivnu energiju, da smo uz selektora i uz nacionalni tim. Svima nam je u interesu i želimo da im bude dobro, tako da nije bitno ko igra, bitno je da oni imaju pozitivnu priču. Mogu samo da kažem – mnogo sreće i uz njih smo u svakom trenutku“, dodao je trener Partizana.

Reprezentacija Srbije će 24. marta u Beogradu igrati sa Republikom Irskom, tri dana kasnije sa Portugalom takođe kod kuće, dok će 30. marta odmeriti snage s Azerbejdžanom u Bakuu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar