Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Partizan opasno kaska za Crvenom zvezdom, posle tri uzastopne titule crveno-belih, u novoj sezoni već zaostaju šest bodova posle šest odigranih kola, i jasno je da moraju da se dovode pojačanja.

Ponosno je klub iz Humske saopštio da je desni bek Aleksandar Miljković potpisao dvogodišnji ugovor s klubom, a dovedeno je i još jedno pojačanje koje se ne odnosi na teren.

PROČITAJTE JOŠ

Upravni odbor na čelu s predsednikom Miloradom Vučelićem kooptirao je novog člana, a reč je o novinaru Mladenu Mijatoviću.

„FK Partizan obaveštava javnost da je, sledstveno članu 53 Statuta FK Partizan, predsednik kluba kooptirao novog člana Upravnog odbora gospodina Mladena Mijatovića, ulgednog televizijskog novinara. Čast nam je i zadovoljstvo da naše snage jačaju svakim novim danom, uvereni da će iskustvo, dignitet i profesionalni rezultati gospodina Mijatovića biti nadalje u službi kluba čiji je veliki navijač. Skupština Partizana će na narednoj sednici potvrditi ovu odluku. Dobrodošao Mladene“, navedeno je u saopštenju vicešampiona Srbije.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare