Natho Suma
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Lekarski tim Fudbalskog kluba Partizan ima mnogo posla zbog brojnih povreda koje su igrači zadobili u prethodnom periodu.

 

Jedan od najvažnijih igrača tima, kreativni vezista Sejduba Suma je zadobio veliku posekotinu u duelu sa Crvenom zvezdom, dok se u utakmici protiv Radničkog iz Niša povredio Bibars Natho.

Iz kluba je rečeno da će kapiten reprezentacije Izraela u ponedeljak ići na snimanje, kao i da će se potom znati više o prirodi povrede i vremenu za oporavak.

Natho je startovao utakmicu protiv Randičkog, ali je u ranoj fazi morao da napusti igru pošto je signalizirao povredu zadnje lože.

U timu Partizana se za taj meč nije našao ni mladi Lazar Pavlović, koji je imao problem sa visokom temperaturom, a tokom utakmice se na zdravstveni problem požalio i Umar Sadik.

Takođe, u perfektnom fizičkom stanju nije ni Takuma Asano, koji je imao problem sa kukom, u duelu sa Crvenom zvezdom je povredu desne noge zaradio Nemanja Miletić, ali je on odigrao celu utakmicu protiv Radničkog.

U prethodnom periodu su se sa poteškoćama suočavali Aleksandar Lutovac i Lazar Marković, što situaciju u Partizanu čini više nego komplikovanom.