Foto: Starsportphoto ©

Fudbaleri Partizana počeli su ovog petka pripreme za prolećni deo sezone, a treneru Aleksandru Stanojeviću javilo se 36 igrača, uključujući i povratnika iz Voždovca Marka Živkovića.

„Parni valjak“ će se do 14. januara pripremati u Beogradu, a onda dan nakon toga sledi put u Tursku, gde će crno-beli trenirati do 29. januara.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je saopšteno, strani igrači će se priključiti u ponedeljak, osim Makija Banjaka, koji je već stigao u Beograd i Žana Kristofa Bajbeka, koji sa pripremama počinje u subotu.

Aleksandar Stanojević se obratio pre svega mladim fudbalerima pred početak priprema.

„Teško je praviti govore, ja više volim one u svlačionici. Drago mi je da smo opet zajedno. Ne znam kada je u poslednje vreme bilo ovoliko igrača, čak 10 ili 15 fudbalera, iz omladinske škole. Ovo je obavezujuće i nas i za vas, znate šta znači biti fudbaler Partizana. Ima ovde starijih igrača koji to dobro znaju. Svi moramo zajedno da osećamo zahvalnost što smo deo Partizanove priče. To je najvažnije, da mladi fudbaleri shvate šta je Partizan, ova gromada od kluba. To je bitnije od pravljenja rezultata, pobeđivati, gubiti, da shvatiš koja je ovo gromada od kluba i da znaš šta nosiš“, rekao je Stanojević i pojasnio na šta misli:

Foto: Starsportphoto ©

„Nemojte da mislimo da ćemo lako nešto dostići, moramo da smo zajedno i nema alibija. Mi smo Partizan, borimo se na terenu, klub se bori za nas na njihov način. Budite spremni na jak ritam koji ću imati u narednom periodu. Budite spremni da nosite grb Partizana i da znate šta to znači. Da svi budemo zahvalni sa mnom na čelu što smo deo ove priče“, rekao je Stanojević.

Foto: Starsportphoto ©

Na spisku Partizana se našlo 36 igrača, među kojima ima i fudbalera iz omladinske škole: Vladimir Stojković, Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Filip Holender, Nikola Štulic, Žan Kristof Bajbek, Miloš Jojić, Nikola Jović, Filip Stevanović, Bibars Natho, Sejduba Suma, Denis Stojković, Takuma Asano, Lazar Marković, Nikola Čolić, Aleksandar Ščekić, Milan Smiljanić, Saša Zdjelar, Lazar Pavlović, Slobodan Urošević, Ivan Obradović, Rajko Brežančić, Igor Vujačić, Bojan Ostojić, Svetozar Marković, Maki Banjak, Aleksandar Miljkovic, Aleksandar Lutovac, Marko Živković, Mihajlo Petković, Vanja Vlahović, Marko Milovanović, Samed Baždar, Lazar Savković i Periša Pešukić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar