Foto: Starsport

Zadovoljstvo u redovima crno-belih posle pobede.

Fudbaleri Partizana Ljubomir Fejsa i Slobodan Urošević izjavili su posle ubedljive pobede nad Hamrunom 4:1 u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu konferencija da su mnogo radili za trijumf i da će na revanšu na Malti juriti još jednu pobedu.

PROČITAJTE JOŠ

„Rezultat je veliki, ali cela je ekipa je pružila mnogo toga na terenu. Nije bilo lako i važno je da smo pobedili sa tri gola razlike. Imamo još jednu utakmicu i da probamo tamo sve da rešimo. Podrška koja je danas bila sa tribina bila je fenomenalna, nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu. Na Malti krećemo kao da je 0:0 i nema predaje“, izjavio je Fejsa za RTS.

Kapiten crno-belih Slobodan Urošević istakao je da crno-beli imaju još prostora za napredak.

„Rezultat govori da je bila laka utakmica, ali nije. Konačno smo dobro otvorili utakmicu. Imali smo neke padove, primili taj gol iz prekida. Moramo da držimo koncentraciju 90 minuta ako želimo da budemo pravi. Uvek ima prostora za napredak, nismo još na željenom nivou. Nadam se da je ovo prva od utakmica koju ćemo završiti dobro i da ćemo navijačima priuštiti pobede“, rekao je Urošević za RTS posle utakmice.

BONUS VIDEO Humskom se orilo: „Uprava napolje“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare