Foto: Starsport

Brzo otišli u svlačionicu.

Fudbaleri Partizana su ubedljivo savladali malteški Hamrun rezultatom 4:1 i došli na korak od Lige konferencija.

PROČITAJTE JOŠ

Konačno su crno-beli odigrali meč u kojem je bilo više razloga za zadovoljstvo, nego za kritike, pa se sa tribina retko mogao čuti zvižduk na njihov račun.

Na kraju meča su dobili aplauz, ali se dogodio i jedan ineresantan momenat.

Naime, igrači su krenuli ka svlačionici kada je sa južne tribine stigao poziv „dođite ovamo“, ali su fudbaleri to ignorisali i samo aplauzom otpozdravili navijačima i ušli u tunel koji vodi ka svlačionicama.

Oni su tokom prethodnog meča protiv AEK-a kada su eliminisani u kvalifikacijama za Ligu Evrope doživeli maltretiranje na atletskoj stazi ispod južne tribine na kojoj se nalaze takozvane najvernije pristalice. Tada su navijači sa fantomkama koji su preskočili ogradu došli do fudbalera i naočigled policije koja je samo posmatrala ih naterali da skinu dresove i trpe najstrašnije uvrede i poniženja.

Praksa je inače da igrači posle mečeva odu do navijača da proslave ovakve pobede, ali to ovoga puta nije bio slučaj pošto su igrači ignorisali poziv i otišli svojim putem.

Da li je u pitanju odgovor i poruka za ono što su prošli ili tek splet okolnosti, ali ovoga puta niko nije otišao do južne tribine. Njihov potez nije izazvao reakciju navijača koji su ubrzo horski nastavilli da skandiraju i teraju upravu Partizana.

Inače, veći deo meča je protekao u skandiranju protiv uprave i prozivanja Miloša Vazure i Milorada Vučelića.

BONUS VIDEO Humskom se orilo: „Uprava napolje“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare