Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Argentinac je "zapalio" atmosferu na derbiju.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan sa 1:0 u 169. večitom derbiju u 24. kolu Superlige Srbije.

Odlučujući gol je postigao Aleks Vigo u petom minutu, nakon toga je potrčao ka južnoj tribini na kojoj se nalaze najvatrenije pristalice Partizana i imitirao pucanje iz mitraljeza.

PROČITAJTE JOŠ

Ubrzo je usledila i reakcija pristalica tima iz Humske, koji su Argentinca gađali predmetima.

„Presrećan sam što sam uspeo da „rešim“ večiti derbi, ali čestitao bih čitavoj ekipi na sjajnoj utakmici. Obožavam velike mečeve, atmosfera je bila neverovatna i zaista je ovo neopisivo isksutvo. Mislim da smo bili bolji rival tokom čitavog meča, uspevali smo da kontrolišemo igru na terenu i da zasluženo dođemo do tri boda. Sada imamo 16 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, ali neće nas to zadovoljiti, jer želimo da pobedimo sve utakmice do kraja, to je nešto što se u Zvezdi podrazumeva. Još uvek sam pod utiskom, hvala zvezdašima na sjajnoj podršci“, rekao je Vigo.

Izvinio se Argentinac fudbalskoj javnosti zbog načina na koji je proslavio pogodak.

„Želeo bih da se izvinim fudbalskoj javnosti na neprimerenom radovanju. Nije mi bila namera da ikoga uvredim, jednostavno su me ponele emocije, bio sam srećan što sam postigao gol i otuda takva reakcija. Srčan sam, borben, emotivan i na takav način sam doživeo i dat pogodak, i u svoj toj euforiji sam postupio neprimereno, ali zaista, bez namere da ikog uvredim“, podvukao je Argentinac.

BONUS VIDEO VAR poništio spektakularan gol Danijela Aleksića, majstoriju „rabonom“ kakva se retko viđa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar