Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Veoma buran večiti derbi je prokomentarisao trener crveno-belih.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan sa 1:0 u 169. večitom derbiju u 24. kolu Superlige Srbije.

Odlučujući gol je postigao Aleks Vigo u petom minutu, a ovaj derbi je obeležio veliki broj prekida, sudara glavama, ali i tuči igrača.

PROČITAJTE JOŠ

Trener crveno-belih Miloš Milojević smatra da je njegov tim mogao ubedljivije da pobedi.

„Možda smo očekivali da bude drugi rezultat. To smo želeli, ostaje mali žal za tim šansama. U prvom poluvremenu smo imali par dobrih situacija i videli smo dobre intervencije golmana Partizana. U drugom, kada igrate protiv Partizana, ne razmišljate o bodovnoj prednosti, svi smo sa klupe pokušali da smirimo situaciju i da ne krenemo u neki haotični fajt koji nam ne treba. Opet smo na kraju dobili utakmicu, igrači su osetili energiju navijača. Nije lako, poštujemo rivala, ali mislim da smo zasluženo uzeli tri boda, odnosno da ostaju kod kuće“, rekao je Milojević.

U jednom trenutku su crveno-beli igrali sa tri štopera.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

„Pre toga smo imali period od sedam minuta gde su oni išli direktno na loptu i hteli smo da očvrsnemo sve to i bilo je korektno. Posle toga je mogao Milunović da poveća na 2:0, ali nije uspeo. Njegova rana povreda je učinila da se vratimo na taj sistem. Čestitam na fleksibilnosti, napredovali smo za ovih par meseci jako puno, naravno, nadam se da će biti bolje u sledećoj utakmici.“

Bilo je mnogo oštrih duela i sukoba, ali Milojević smatra da je sve to normalno u derbiju.

„To je naš derbi, nema tu mnogo lepote, a ima mnogo oštrih startova. Kada iz te lepote ne postignete gol, odmah se ide na fajt. Valjda će se to vremenom promeniti, da bude lepša predstava. Jaka utakmica, dobar intenzitet, to se traži od igrača, sve ostale stvari ćemo rešavati“, završio je Milojević za „Arenu sport“ nakon meča.

BONUS VIDEO Nemanja Vidić: Dosta više

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar