Maldini
Foto: EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Paolo Maldini, tehnički direktor Milana, zahvalio se putem video poruke svima koji su njemu i njegovom sinu pružili podršku u borbi protiv koronavirusa.

Legendarni defanzivac i njegov 18-godišnji sin Daniel zaraženi su koronavirusom, a nakon što je FK Milan potvrdio ovu vest Maldiniju je stiglo pregršt poruka podrške zbog kojih je odlučio da se oglasi.

PROČITAJTE JOŠ

„Želim da se zahvalim svima koji su kroz poruke na društvenim mrežama mi ukazali podršku i izrazili brigu za moje zdravlje i zdravlje mog sina. Kod nas je sve u redu, od virusa ćemose izlečiti u roku od nedelju dana. Hvala na vašoj ljubavi koja nikad nije dovoljna,“ izjavio je Maldini u video poruci i dodao:

„Takođe, želim da se zahvalim svim doktorima, medicinskim sestrama, zdravstvenim radnicima, žandarima i službenicima za sprovođenje zakona koji se sa ovom vanrednom situacijom suočavaju sa maksimalnim profesionalizmom i velikom hrabrošću. Činite nas ponosnim što smo Italijani. Još jednom hvala.“

Italija je jedna od najugroženijih zemalja kada je koronavirus u pitanju što potvrđuje čak 5.476 smrtnih slučajeva. U svetu je do sad virus ustanovljen kod 350.536 osoba, od kojih se 100.182 oporavilo, dok je 15.328 preminulo.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram